Новини

«Війна, а у нас – купа алкашні»: чи підтримують буковинці заборону продажу алкоголю в області

Більшість буковинців – за заборону продажу алкоголю в області.

Про це свідчать результати опитування, проведеного у тг-каналі Хороші Чернівці, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання, чи потрібно заборонити продаж алкоголю на Буковині, 60% опитаних відповіли “так”. 26% вважають, що не потрібно. 14% байдуже.

Загалом в опитуванні взяли участь понад 6,5 тисяч осіб.

У коментарях люди також переважно за заборону продажу, хоча дехто вважає, що це не впливає на ситуацію: хто хоче випити – знайде можливість.

“Більше алкоголіків в Чернівцях = менше алкоголіків в Чернівцях”

“Так, краще б не продавали міцне спиртне. Працюю в магазині і стільки неадекватних п’яних приходить. Було краще без нього і спокійніше. Та вся “нечисть” десь ховалась”

“Заборонити знову обов’язково!!!!Який алкоголь під час війни”

“Хотілося би, щоб заборонили, а то мої сусіди зверху кожен божий день з 11 до 1 ночі розпивають алкоголь та шумлять так сильно, що я заснути не можу”.

“Жоден сухий закон нічим позитивним не закінчився, не кажучи про те, що люди пили і будуть пити”

“Ахахахах! Для чого заборонити алкоголь, якщо він, коли під забороною був, краще продавався? Чи коли був під так званою забороною, люди не ходили напідпитку? Чи не робили злочинів? Продавали алкоголь вничку! Ні податків, ні відповідальність за неякісний алкоголь, а точки алкашні на усю працювали, контрабас почали активно продавати”

“Це невигідно, це кошти у економіку”

“Війна, а у нас купа алкашні. Сором страшний за наше місто. Скільки убитих наших хлопців? Жах. А ви бухло”

“А що, коли було під забороною, алкаші пропали? Чи як дозволили, то з повітря появилось нові алкаші?”

Я вам скажу таку статистику, що на даний момент алкоголь став продаватися набагато менше, ніж коли він був під забороною!
Тоді на нього був великий попит!”

“Лиш пиво”

“Я пропоную краще зробити. Маєш гроші та час напитись, військомат запрошує тебе. Якщо тебе в Божий світлий день затримали напідпитку – автоматично ти отримаєш автомат у руки там на передову. Якщо тебе п’яним хапали уввечері так само, велкам ту хелл.
Але прошу одразу зазначити, що мусимо ввести норму в промілє? яка є допустимою. Я думаю? це самий розумний спосіб і підтримати ЗСУ? і не блокувати повністю продаж алкоголю”, – пишуть буковинці.

Раніше начальник Чернівецької ОВА Сергій Осачук повідомив, що у Чернівецькій області погіршилася кримінальна ситуація після дозволу продавати алкоголь. Усе ж він зазначив, що наразі в області не планують вводити обмеження на продаж алкоголю.

Нагадаємо, алкоголь у Чернівецькій області дозволили продавати з 23 квітня.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.