Новини

Танці, співи та майстер-класи: у Чернівцях зіркові гості та блогери влаштували для дітей розваги

Близько 1600 дітей-переселенців та маленьких буковинців, зокрема й ті, які перебувають у соціальних закладах, стали учасниками Благодійний проект “Діти-Дітям”.

Про це повідомляє Чернівецька військова адміністрація.

Торгово-розважальний центр “Панорама” перетворився на теплу, затишну хатину, в якій на декілька годин оселилися люди із різних областей України.

Тут з посмішками, радістю та любов’ю їх зустріли зіркові гості, відомі українські блогери та тіктокери. Серед них – представники гурту MOZGI, співаки Positiff, Вадим Олійник, співачка MamaRika, артистка Леся Никитюк, хореографи Женя Кот і Юля Сахневич та інші. Ведучою заходу була Лілія Ребрик.

На святі були танці, співи, веселі розваги та майстер-класи від наукових гуртків Чернівецький національний університет, буковинських спортсменів, а також інших спортивно-мистецьких шкіл Буковини.

Діти забавлялися, обмінюючись іграшками, які також надали з Гуманітарний штаб Олімпія. А ще мали змогу поласувати смаколиками та напоями від благодійників.

На згадку про незабутнє свято кожен зробив декілька яскравих світлин.

Благодійну акцію “Діти-дітям” організовувала Чернівецька обласна військова адміністрація спільно з музичним лейблом MOZGI Entertainment.
Артисти зазначили, що свою місію виконали, адже посмішка сьогодні була на обличчі кожного гостя, а це – уже маленька перемога, за якою обов’язково прийде велика. Вона точно принесе мир та добробут Україні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.