Новини

«Є загроза життю людей»: Клічука просять вирішити проблему з аварійним приміщенням для безхатьків

Безхатченки перебувають у жахливих умовах у притулку по вулиці Синагоги, 6 у Чернівцях. Приміщення у такому жалюгідному стані, що може от-от розвалитися.

Про це на своїй фб-сторінці написала заступниця начальника управління комунальної власності ЧМР, депутатка від фракції “Пропозиція” у міськраді Тетяна Шепелько, пише molbuk.ua

Шепелько звернулася до міського голови Романа Клічука з проханням вирішити цю проблему. За її словами, життю людей, які перебувають у приміщенні, загрожує реальна небезпека.

“Я просила міського голову в депутатському зверненні від 3 травня 2022 року не відноситись до моїх вимог формально, а реально допомогти безхатченкам, що наразі перебувають в “свинських” жахливих умовах на вул. Синагоги, 6, в аварійному приміщенні. Відповідь на звернення не отримала! Чи правильно публічно звертатись до міського голови депутату більшості і “виносити сміття з хати”? В цьому випадку – ТАК, бо існує реальна загроза життю людей, і я в цьому переконалась на власні очі. У випадку з безхатченками це ще постійне перебування людей в приміщенні, яке може розвалитися навіть коли я пишу цей допис”, – зазначила депутатка.

Раніше Тетяна Шепелько зазначала, що у будинку перебувають безхатченки та соціальні працівники.

“Це питання Департаменту соціальної політики та особисто Романа Клічука”, – зазначила депутатка і пообіцяла згодом доповісти, чи вдалося знайти вихід із ситуації.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.