Новини

Співачка, яка родом із Чернівців, відмовилася від участі в концерті через російську мову

Катерина Бужинська відмовилася брати участь у благодійному концерті в Болгарії, який організували “нібито для підтримки дітей, що постраждали від війни”. Співачка каже, через те, що на концерті будуть звучати російські пісні.

Про це співачка написала на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

Катерина зазначила, що попросила організаторів виправити ситуацію. Ті ніби погодилися, але в результаті – програма не змінилася.

“Я не буду співати в цьому концерті. А разом зі мною відмовляються від участі Татяна Доканина Татьяна Гуцал,Оксана Терещенко Oksana Tereshchenko,Світлана МирводаСвітлана Мирвода,Ксанті та танцювальні колективи з України.
В мене окреме питання до болгарського співака! Невже у Вас в репертуарі немає пісень болгарською, що ви співаєте російською? Невже Ви самі себе так сильно не поважаєте? Чи це така провокація? І до організатора – навіщо?”, – обурилася співачка.

“На фото афіша концерту, від якого відмовляємось, і фото постраждалих українських дітей. Поясніть їм, чому ви співаєте мовою тих, хто їх скалічив. У мене все. І прохання поширити далі, щоб люди знали і не підтримували”. – додала Бужинська.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.