Новини

Значна частина Чернівців – другий день без води: оновлюють водогін

На дев’яти об’єктах водогону “Дністер-Чернівці” тривають напружені ремонтні роботи.

Про це повідомляє пресслужба Чернівціводоканалу, пише molbuk.ua

Сьогодні, 11 травня, – другий день цих робіт. Відповідно, мешканцям кількох мікрорайонів Чернівців ще два дні доведеться зачекати з відновленням водопостачання.

Зокрема, як раніше попереджали у водоканалі, у зв’язку з виконанням планових робіт на ділянці центрального водогону “Дністер – Чернівці” подача води в м. Чернівці буде здійснюватись наступним чином. Зокрема, водопостачання обмежили на таких вулицях:

проспект Незалежності,
вул. Героїв Майдану,
вул. Руська,
вул. Південно-Кільцева,
вул. Авангардна,
вул. Комунальників,
вул. Головна,
вул. Воробкевича,
вул. Івасюка,
вул. Комарова,
бульвар Героїв Крут,
вул. Ентузіастів,
вул. Щербанюка,
вул. Достоєвського,
вул. Небесної Сотні,
вул. О. Кобилянської,
вул. Гакмана,
вул. Котляревського,
вул. Шевченка,
вул. Кармелюка,
Соборна площа,
вул. Штейнбарга,
вул. Богомольця,
вул. Кафедральна та прилеглі вулиці

Графік подачі води:
11 травня: з 09:00 год. до 19:00 год.
з 22:00 год. 11 травня до 07:00 год травня

Мікрорайон “Клокучка” та “Роша”” зокрема вулиці: Дзержика, Горіхівська, Заставнянська, Гастелло, Київська, Стрийська, Золочівська, Бережанська, Рогатинська, Тисминецька, Чортківська, Гусятинська та прилеглі вулиці
будуть повністю обмежені водопостачанням до 12 травня.

Як повідомили у водоканалі, бригади КП “Чернівціводоканал”, працюючи у різних точках, міняють засувки, встановлюють вантузи та водоміри, ліквідовують важкодоступні витоки, до яких неможливо було дістатись, поки вода є в трубах.

Для того, щоб не відключати водогін кілька разів підряд, фахівці підприємства розрахували провести усі заплановані роботи під час одного відключення. Воду почали зливати вночі, тож з самого ранку 10 травня до робіт приступили сім різних бригад водопровідної мережі.

“Є роботи, які легко прорахувати в часі і пояснити словами, наприклад, заміна засувок або вантузів. На противагу їм важко сказати, скільки часу займе ліквідація одного витоку, поки його не розкопають і не зрозуміють причину. Робимо усе можливе, аби чимскоріше зробити усе заплановане і відновити водопостачання. Дякуємо чернівчанам, які розуміють, що краще попередити проблеми, аніж потім кілька тижнів бути без води. Докладаємо усіх зусиль для того, щоб роботи провести якісно та завершити вчасно!” – зазначають у пресслужбі Чернівціводоканалу.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.