Новини

Росіяни призначили екснардепа-регіонала Балицького «губернатором» Запорізької області

У тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти призначили “головою” псевдо військово-цивільної адміністрації Запорізької області колишнього нардепа-зрадника Євгена Балицького.

Про його “посаду” в окупаційній владі стало відомо лише тепер. Хоча Балицький ніколи не приховував свої проросійські погляди. Він симпатизував загарбникам держави-терористки.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Поплічник росіян вже провів “прес-конференцію” для засобів масової пропаганди. Під час неї він назвався “губернатором області” та використав ворожу риторику про повномасштабну війну Росії проти України. На виступ він вийшов з георгіївською стрічкою і розповів про нібито занепад Мелітополя після 2014 року.

Слід зауважити, що раніше експомічницю Балицького Галину Данильченко було призначено росіянами “мером Мелітополя”.

До слова, Євген Балицький – колишній нардеп від “Партії регіонів”. Потім перейшов до “Опозиційного блоку”. Наразі він депутат Запорізької обласної ради від цієї політсили.

Нагадаємо, 11 березня у Мелітополі група російських окупантів з 10 осіб викрала мера міста Івана Федорова. Після того росіяни призначили нового “мера”. Ним стала депутатка Мелітопольської міської ради від “Опоблоку” Галина Данильченко.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.