Новини

Гуцульська співачка Finka записала спільний трек із гуртом Zapal з Чернівців – відео

Виконавиця з Івано-Франківська Ірина Вихованець “Finka” записала спільний трек із музикантами з Чернівців – гуртом Zapal. Пісню під назвою “Зірочки” випустили до Дня матері.

Нову композицію співачка опублікувала на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

“Ця робота не зовсім схожа на то,шо ви звикли чути від Фіїнки. Але чєс такий і день сегодни такий… Сегодни в день матері сотні метерів лишилиси без своїх діточок. Сотні невинних маленьких душ сяют для нас зірочками з неба.І най саме ці зірочки щораз вказуют нам шлях до перемоги”, – написала співачка.

За словами Ірини Вихованець, композицію не було можливості записати у студії. “Я лишень їм заспівала, а вони перетворили це всьо в музику”, – додала співачка.

Finka відома насамперед тим, що співає хіп-хоп з нотками українського фолькльору. У своїй традиційно-сучасній манері дівчина випускає пісні, які дуже швидко стають популярними. Наприклад, її кліп на пісню “Коляда” за два дні набрав понад 60 тисяч переглядів, а також сотні захоплених коментарів.

Гурт із Чернівців “ZAPAL” – музиканти, які грають на традиційних українських інструментах – цимбали, гітара та кахон.

Соліст гурту сам із села, а його інструмент – сімейна реліквія, яку подарував дідусь. Андрій цінує подарунок і хоче, щоб його не забули, а щоб нагадати про такий вид інструменту вирішив грати на ньому і сучасну музику теж.

Хлопці цього року брали участь у талант-шоу “Україна має талант”, де здобули друге місце та змогли “підкорити серце Руслани”, яка була у жюрі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.