Новини

Скандал із гумдопомогою на Буковині: депутатка вимагає термінового скликання облради

Депутатка облради від фракції “ЄС” та лікарка-інфекціоністка Ольга Кобевко вимагає негайного скликання сесії обласної ради.

Відповідну вимогу Кобевко опублікувала у соцмережах, пише molbuk.ua

Кобевко просить скликати сесію у зв’язку з ситуацією в одному з медичних закладів, гендиректора якого підозрюють у збагаченні за рахунок цієї допомоги та вимаганні коштів із пацієнтів за транспортування на “швидкій”, яка перебуває на балансі медзакладу.

Йдеться про директора обласної клінічної лікарні Сергія Бродовського. Наразі йому обрали запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави у майже 200 тисяч гривень. Також Бродовського відсторонили від посади на два місяці.

“Якщо мовчать керівники області, то скажу я: вимагаю термінового скликання сесії обласної ради! З обов’язковим розглядом питання щодо розподілу волонтерської допомоги, адже – ми область тилового забезпечення, і такі речі як мародерство в часи війни, є неприпустимими! Звіт військової адміністрації Осачука та Ковалюка – обов’язково заслухати. На сесію прошу завітати усіх очільників правоохоронних структур!!!” – написала депутатка.

Про що йдеться:

Нещодавно з-за кордону передали гуманітарну допомогу для війська та тилу – 5 карет швидкої медичної допомоги. Проте вони не поїхали на передову і їх навіть не поставили на облік тієї чи іншої лікарні на Буковині. Натомість “швидкі” поставили на облік благодійної організації “Невідкладна хірургічна допомога Буковини”, керівником якої є Сергій Бродовський.

Також Сергій Бродовський вимагав кошти з пацієнта за перевезення його на “швидкій” до Закарпаття за 16 тисяч гривень.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.