Новини

«Ліквідація тролейбусів у місті»: екс-посадовець ЧТУ заявив, що влада Чернівців не планує закуповувати електротранспорт

Колишній посадовець комунального підприємства “Чернівецьке тролейбусне управління” Віталій Якубів розкритикував наміри Чернівецької міськради ухвалити рішення щодо затвердження Програми розвитку міського пасажирського транспорту на 2021-2023 роки.

Як повідомив Якубів на своїй сторінці у Facebook, міськрада упродовж найближчих трьох років не планує закуповувати тролейбуси, а замість них очікується придбання в лізинг автобусів малого та середнього класів.

“Раджу закачати і прочитати цей документ, яким фактично буде легалізовано ліквідацію тролейбусів у місті. Якщо хтось очікував побачити наміри купити бодай один тролейбус протягом трьох найближчих років – забудьте! В програмі їх немає. Зовсім!”, – написав Якубів.

“Натомість, пропонується витратити в 2021-2023 роках 100 млн. грн. на “Придбання в лізинг автобусів малого та середнього класів”. При цьому як очікуваний результат цинічно вказується “3.1. Покращення якості надання транспортних послуг міським пасажирським транспортом, в тому числі для осіб з обмеженими фізичними можливостями”. Ви це серйозно??? В коритополах, які вже давно не купує жодне українське місто. Вас пандемія коронавірусу геть нічому не навчила??? Ви знову хочете набивати маршрутки як консерви і так підняти їх прибутковість?”, – додав Якубів.

Як відомо, у лютому цього року Якубіва звільнили з посади заступника начальника управління з технічного розвитку підприємства “Чернівецьке тролейбусне управління”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.