Новини

Позбавив дружину батьківських прав та хотів втекти за кордон: на Буковині повідомлено про підозру жителю Миколаївщини

Щоб виїхати за кордон чоловік фіктивно розлучився та позбавив дружину батьківських прав. На Буковині повідомлено про підозру жителю Миколаївщини.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, 38-річний чоловік, достовірно знаючи, що підлягає під заборону виїзду за межі України, намагався перетнути держкордон як одноосібний опікун дитини. Прямуючи разом з 12-річним сином до Румунії через МПП “Порубне” у Чернівецькій області, пред’явив працівникам прикордонної служби для перевірки фіктивні рішення судів щодо розірвання шлюбу та позбавлення його дружини батьківських прав. Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Миколаєва, який при спробі перетину держкордону, пред’явив рішення суду з явними ознаками підробки щодо розірвання шлюбу та позбавлення його дружини батьківських прав (ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України).

[b] ” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.