Новини

Хлопчик біг сповістити літніх сусідів про тривогу: нові деталі про ракетний удар по Одесі

Окупанти 2 травня випустили ракети по Одесі, внаслідок атаки загинув 15-річний хлопець. Тепер стали відомі деталі – виявилося, що він біг до стареньких сусідів, щоб сповістити їх про тривогу.

Про це розповів речник Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі 24 каналу.

Деталі про загибель хлопчика від ракетного удару

За його словами, ввечері 2 травня Одещина зазнала двох ракетних ударів. Перший пройшовся по мосту через Дністровський Лиман, який раніше зруйнували.

А ввечері сталося найгірше – ракети прилетіли у гуртожиток в Одесі. Загинув 15-річний хлопець. Відомо, що він біг до своїх літніх сусідів, які не мали додатків тривоги на телефоні. Сусідів він попередив, а сам не вижив,
– заявив Братчук.

Речник наголосив, що троє літніх людей, яких хлопчик попередив про небезпеку, перебувають у шоковому стані і мають незначні поранення – подряпини.

Який стан постраждалої дівчинки

Внаслідок ракетного удару було також поранено 17-річну дівчину. “Наразі вона перебуває у лікарні, в неї поранення середньої тяжкості. Сподіваємося, найближчим часом вона встане на ноги, лікарі роблять все можливе”, – додав Братчук.

Речник каже, що ніч в Одесі пройшла відносно спокійно, без обстрілів.

“Другий день поспіль наші ППО знищують ворожі безпілотники, які могли нести на собі засоби ураження. Куди він летів, що мав зруйнувати – невідомо. Наші бійці цьому запобігли”, – зазначив Братчук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.