Новини

«Майте фацу»: на чернівецькому телеканалі стартував новий сатиричний дайджест – відео

Чернівецький телеканал “ТВА” презентував новий телевізійний проект “Майте фацу”.

Як повідомляє molbuk.ua, перший випуск передачі вийшов у ефір сьогодні, 15 березня.

За словами авторки телепроекту, журналістки Анни Колісник, “Майте фацу” – це сатирично-інформаційний дайджест, в якому журналісти аналізуватимуть події міста й області за тиждень.

“Ми доволі часто чуємо на буковинських теренах фразу “Майте фацу”. Вона вже стала символом і відповіддю на те, що відбувається серед нашої топ-еліти. Довкола нас відбувається чимало процесів, які хочеться проаналізувати, іноді висміяти й запитати всіх, хто перебуває в епіцентрі подій – для чого вони це роблять? І сказати: “Майте ж фацу!”. Так і виникла ідея нового проекту. Ми орієнтуємося на щотижневий сатирично-інформаційний дайджест. Чекайте щопонеділка о 20.00. Це – витримка найгучніших подій попереднього тижня під призмою нашого суто буковинського бачення”, – сказала Анна у коментарі кореспонденту molbuk.ua

Вона додала, що “Майте фацу” не варто трактувати як виключно політичний проект.

“Ми не ставимо собі за ціль над кимось поглумитися, когось висміяти. Ми просто хочемо показати все, що відбувається у Чернівцях, у різних сферах життя – те, чим ми живемо. Цей проект – аналіз того, що відбувається у мережі, у суспільному просторі Чернівців”, – розповіла журналістка.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.