Новини

“Все, припливли”: генерал вказав на нову проблему в армії РФ

В даний час армія країни-агресора відчуває серйозний дефіцит кваліфікованих льотчиків. Цим пояснюється тактика ворога завдавати ракетних ударів по українських містах.

Про це в інтерв’ю Дмитру Гордону заявив екс-глава управлінь Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях генерал-майор Олександр Петрулевич.

“Льотчиків-то у них немає. Подивіться, яких льотчиків ми беремо в полон, не рахуючи тих, які, як камікадзе, гинуть разом з літаками й вертольотами. Заступник командира полку і командир ескадрильї. Вдумайтеся! Виходить, літати-то нікому. Де ж прості лейтенанти, старші лейтенанти? Все, припливли”, – каже генерал.

Він також підкреслив, що окупантам доведеться нести відповідальність за руйнування українських міст.

“Ракет у них ще до хрону. Ось у чому проблема. Останнім часом вони використовують тактику просто руйнувань. Як Грозний руйнували, як Сирію руйнували. Тільки вони не розуміють одного – за все це доведеться відповідати. Це просто так не пройде”, – зазначив Петрулевич.

За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабної війни з Росією українські захисники збили 185 ворожих літаків і 155 вертольотів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.