Новини

Хто в Росії першим збунтується проти Путіна: у Зеленського дали прогноз

У Російській Федерації проти влади на чолі з президентом Володимиром Путіним може виступити дві категорії населення – ті, хто проти нацистської та людиноненависницької філософії російського керівництва, а також люди, які отримають проблеми з наповненням холодильника.

Тих, хто може влаштувати бунт проти влади через проблеми з холодильником, буде набагато більше, спрогнозував радник очільника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк в інтерв’ю на “Україна 24”.

“…хтось буде виходити саме з ідеологічних, світоглядних міркувань, і це дуже маленька кількість таких людей, які будуть розуміти, що для того, щоб зберегти… хоча б щось… від російської цивілізації в історичному розрізі, то потрібно буде виходити й казати: “Ні, ми не згодні. Ми не згодні з такою нацистською, людиноненависницькою філософією сьогоднішнього Кремля”, – зазначив співбесідник.

Радник голови ОП вважає, що протести будуть поступово набирати оберти.

“Набагато більша частина вийде, коли вони отримають проблеми з холодильниками своїми, з животом своїм… вони будуть мати все менші можливості вгамувати свій голод…”, – сказав Подоляк.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.