Новини

Вакцинація від коронавірусу і потенція: медики відповіли на важливе питання

Лікарі розповіли, чи може впливати вакцинація від коронавірусу на потенцію і пояснили, що в одній дозі препарату міститься мінімальна кількість вірусу.

Про те, чи може вакцина вплинути на чоловічу потенцію, лікарі розповіли в ефірі каналу “Україна 24”.

Ексдиректор Центру громадського здоров’я Володимир Курпіта вважає, що чоловікам боятися не варто і вакцинація на потенцію не вплине. Більш небезпечним для чоловічого здоров’я може виявитися саме захворювання.

“Не впливає. На цей момент є дослідження по коронавірусу, яке говорить про те, що дійсно може бути потенційний вплив на яєчка у чоловіків, через це саме захворювання коронавірусом є більш серйозним, ніж вакцинація. Вакцина – це дозована кількість вірусу, яка не викликає таких ускладнень”, – зазначив медик.

А ось сімейний лікар Віта Олещенко порекомендувала пацієнтам з порушеннями звернутися за консультацією до профільного фахівця.

“Якщо пацієнт скаржиться на еректильну функцію, він буде направлений до уролога, який проведе спеціальне обстеження. Я впевнена, що постковідний синдром буде внесено в міжнародний класифікатор хвороб, і це буде виглядати як окремий діагноз”, – сказала медик.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.