Новини

«Холостячка» з Чернівців Надін засвітилась на відпочинку з «холостяком» Ковтуненком

Колишній учасник “Холостячки” Євген Ковтуненко і нинішня учасниця “Холостяка” Надін Медведчук з Чернівців запалили на спільному відпочинку в Дубаї.

Відповідний ролик з’явився на сторінці Ковтуненко в TikTok.

Відомо, що Євген Ковтуненко і Надін Медведчук є учасниками шоу “Холостяк”, тільки перший боровся за серце Ксенії Мішиної, а друга – за харківського бізнесмена Михайла Заливако. Незважаючи на те, що Надін ще продовжує участь в шоу, в мережі вона все частіше миготить в колі обранців “Холостячки”.

На недавньому відео, яке Євген Ковтуненко опублікував ще до виходу першої серії “Холостяка”, з’явився з Надін Медведчук. Блогери вирушили на спільну відпустку, імовірно, в Дубай, де запалювали перед мільйонами глядачів.

Цього разу Ковтуненко показав Відеоролик біля басейну, на якому постав у білій сорочці, зелених шортах і чорній кепці. Надін ж одягла біле бікіні, шорти і крислатий капелюх. Разом вони станцювали під пісню “Bulletproof (Gamer & Dadoni Remix)”, а Надін навіть встигла похвалитися розкішними ніжками і потрясти сідницями перед Євгеном.

Фанати посміялися над роликом Ковтуненко в коментарях і впізнали Надін на відео. Деякі відзначили, що вони підходять один одному, тільки ось пора Медведчук залишати “Холостяка”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.