Новини

«Покращуйте настрій – з’їжте цукерку»: семирічна дівчинка з Чернівців роздає цукерки біля власного під’їзду

Семирічна чернівчанка Анна Лук’ян вирішила порадувати мешканців мікрорайону Гравітон, де вона живе. Біля під’їзду багатоповерхівки дівчинка прикріпила оголошення із жовто-блакитним написом: “У цей вважкий час покращуйте собі настрій – з’їжте цукерку. Слава Україні!”. А під ним приклеїла цукерки.

“Хотіла порадувати людей, бо всі сумні через війну”, – каже Анна.

Сусід дівчинки сфотографував її оголошення і виклав на сторінці спільноти “Активний Гравітон”. На нього відгукнулося чимало дописувачів. “Ми, якщо чесно, здивовані, що вчинок доньки набув такого розголосу, – каже мама дівчинки Юлія. – Аня взагалі не розуміє, чому стільки людей на це відреагували. Вона вважає, що нічого особливого не зробила. Хоча насправді донька доросла не за віком. Вона дуже мудра, відповідальна, терпляча, чого іноді мені не вистачає. І дуже мужня. Коли почалася війна, сказала, що піде захищати Україну. У мене таке враження, ніби я вчуся в неї”.

Аня закінчує перший клас Чернівецької школи № 28. Вона захоплюється сучасними танцями і малюванням, дуже любить тварин, особливо собак. Мріє стати вчителькою.

– Донька довго пояснювала мені, що саме вона хоче зробити. Я спочатку не розуміла, як правильно нарізати ці смужки, як люди мають їх відривати, – каже пані Юлія. – Аня дуже хвилювалася, чи будуть брати її цукерки. Час від часу бігала вниз дивитися на оголошення. До вечора цукерок уже не було. Донька безмежно раділа, що їх розібрали. Сказала, що наступними вихідними зробить нове оголошення з цукерками. Нам із чоловіком дуже приємно, що вона росте доброю людиною. Стільки приємних коментарів прочитали про неї.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.