Новини

Скандал у дитсадку Чернівців: поліція розбирається, чи стала дитина жертвою боулінгу

Наразі в управлінні освіти Чернівців очікують на висновки правоохоронних органів щодо інциденту у дитсадку, коли дівчинку показово залишили без подарунка на свято.

Про це у коментарі molbuk.ua розповів очільник міського управління освіти Сергій Мартинюк.

“Комісія управління освіти мала до минулої п’ятниці закінчити свою роботу, що вони й виконали: зробили оргвисновки, надали певні рекомендації. Найбільше винні у цій ситуації, звичайно, батьки і адміністрація. Батьки – що таке зробили. А адміністрація – що допустила до цього. Наскільки знаю, вихователька отримала догану від адміністрації закладу. Комісія мені рекомендувала притягнути до адміністративної відповідальності і керівника закладу. Коли вийду на роботу, розберуся детальніше у ситуації”, – зазначив Сергій Мартинюк.

Проте службове розслідування ще не завершили, зауважив посадовець. Наразі очікують висновків від поліції.

“У зв’язку з тим, що правоохоронні органи ще не надали своїх висновків, роботу нашої комісії продовжили. Гадаю, у понеділок – вівторок вже будемо мати якусь конкретику. Там основний “кримінал”, який може бути, – це чи підтвердять правоохоронні органи факт булінгу дитини з боку батьків та з боку адміністрації закладу стосовно дитини. Бо якщо поліція підтверджує, що такий факт був, – це одне. Якщо скажуть, що це не тягне на такий булінг, – це трохи інша ситуація”, – додав С. Мартинюк.

Нагадаємо, у Чернівцях в дитсадку дитину покарали через те, що її батьки відмовилися на вимогу батьківського комітету здати 500 гривень на подарунок.

Звернули увагу на цю ситуацію й в Офісі Президента, тож дівчинка отримала подарунок від Володимира Зеленського.

Після розголосу ситуації у соцмережі батька дівчинки теж почали цькувати.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.