Новини

Шоумен з Чернівців розповів про найстрашніший момент за місяць служби в теробороні: “Навертаються сльози”

Український ведучий родом з Чернівців та блогер Микита Добринін ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив до лав тероборони, аби захищати країну від російських окупантів.

Шоумен розповів, що вирішив піти служити, бо мав, першою чергою, захищати свою сім’ю. Хоч дружина Даша Квіткова відмовляла його, але він таки вступив до тероборони.

“На другий день війни я вже стояв з автоматом. У дружини були сльози, були прохання бути вдома, біля дитини. І це той момент, коли ти розриваєшся між думками, що ти потрібен сім’ї, тобі потрібно захищати дружину та сина. Але ти розумієш, що твій захист потрібен якраз зі зброєю в руках”, – зізнався “Зірковому шляху” Добринін.

Микита вже понад місяць служить в теробороні. За весь цей час найтяжче, що було дня нього – це події, які відбулися в Ірпені, Бучі та Гостомелі.

“Я думаю, що це Ірпінь, Буча і Гостомель. Які б сильні чоловіки, навіть воїни не були б, але все одно, коли ти бачиш ці кадри, або ж коли ти бачиш це перед собою – просто навертаються сльози. Це для мене було найстрашніше, найболючіше”, – розповів ведучий.

Також ведучому було тяжко усвідомлювати те, що повз його будинку пролітали винищувачі, а там тоді перебували його маленький син та дружина.

“Важко було, коли ти перебуваєш на посту, чути та знати, що десь повз твій будинок пролітають винищувачі чи спрацьовують ППО”, – поділився шоумен.

Втім, наразі дружина Добриніна перебуває у безпечному місці. Та Даша не сидить склавши руки. Вона допомагає в тилу.

“Ми допомагаємо фінансово, допомагаємо волонтерам з їжею, з одежею для діток”, – зазначила Квіткова.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.