Новини

За посередництва третьої сторони: Данілов розкрив деталі можливого обміну Медведчука

Обмін підозрюваного в державній зраді народного депутата Віктора Медведчука буде відбуватися за посередництва третьої сторони.

Про це він повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі інформаційного телемарафону, коментуючи відеозвернення Медведчука до президентів України та Росії з проханням обміняти його на захисників і жителів Маріуполя.

Данілов зазначив, що Україна усвідомлює, що має справу з Росією, яка не виконує домовленостей, тому мають бути посередники.

“Ми свідомі того, з ким ми маємо справу, довіри немає. Якщо це буде відбуватися (йдеться про обмін – УНІАН), то це буде відбуватися, можливо, за посередництва третьої сторони для того, щоб ми чітко розуміли, що всі виконують свої домовленості, які беруть на себе”, – наголосив секретар РНБО.

За його словами, до росіян немає довіри, бо вони “дуже часто, коли беруть зобов’язання, то забувають їх виконувати”.

“І це є великою трагедією саме для них – вони себе завели в таку пастку, коли їм вже ніхто не довіряє”, – додав Данілов.

Водночас секретар РНБО наголосив, що на сьогодні немає від російської сторони відповіді з приводу звернення Медведчука. “Треба дочекатися, чи потрібен Медведчук взагалі Путіну та РФ. Відповіді на це питання ми не отримали”, – сказав Данілов.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.