Новини

До Чернівців із творчим вечором приїде народна артистка Ада Роговцева

До Чернівців із творчим вечором під назвою “З тими, кого люблю” приїде народна артистка Ада Роговцева.

Захід відбудеться 25 квітня у Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської, пише molbuk.ua.

Творчий вечір із Адою Роговцевою – це можливість послухати історії з життя акторів, монологи, поезії та думки. Це історії про талановитих акторів і режисерів, з якими доводилося працювати артистці.

Назва “З тими, кого люблю” вибрана не випадково, бо на сцені з Адою Роговцевою будуть знаходитися близькі їй люди. Згадуватимуться ті, хто поруч, і ті, кого вже немає в живих, але вони назавжди залишилися в її серці.

Ада Роговцева – талановита артистка, улюблениця публіки, одна з найвідоміших жінок України. Вона відома не тільки драматичними, а й комедійними ролями.

Вартість квитків коливається від 190 до 590 грн за квиток залежно від обраного місця.

Довідка

Ада Миколаївна Роговцева (Рогове́ць; нар. 16 липня 1937, Глухів, Чернігівська область (нині Сумська область), УРСР, СРСР) — українська акторка театру та кіно. Народна артистка УРСР (1967), Народна артистка СРСР (1978). Герой України (2007). Дружина українського актора Костянтина Степанкова (Волощука).

Серед нагород акторки — чотири театральні премії “Київська пектораль” за найкращу жіночу роль у виставах “Дама без камелій” (1991), “Обдурена” (1997), “Схоже на щастя” (2014), а також за видатний внесок у театральне мистецтво (2003). Лауреат кінопремії “Золота дзиґа” за визначний внесок у вітчизняне кіномистецтво (2020). Ада Роговцева входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.