Новини

На Буковині призупинили всі капітальні ремонти доріг, натомість латають ями – відео

Через війну дорожники на Буковині змушені поставити на паузу всі проєкти з реконструкції, будівництва, поточного середнього та капітального ремонтів автошляхів держзначення Чернівецької області.

Про це повідомляють у службі автомобільних доріг у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Проте дорожня галузь Буковини працює стабільно. Попри доволі напружену ситуацію в Україні, дорожники Чернівецької області виконують свої обов’язки, запевняють у САД.

“Щоби забезпечити повноцінний проїзд, виконуємо роботи з експлуатації. Звісно, це не ті обсяги, які планували у 2022 році.
Торік ми розпочали поточний середній ремонт дороги Т-26-08 Сторожинець – КПП “Красноїльськ”. І вдалося відновити 13 кілометрів покриття. Однак невідремонтованими залишаються ще 15 км. Саме на цій протяжності наразі працюють ремонтні бригади”, – йдеться у повідомленні САД.

Також зазначається, що від села Чудей до смт Красноїльськ шляховики ліквідовують аварійну ямковість гарячим асфальтобетоном. А на 7-ми кілометровій ділянці, яка від Красноїльська веде до кордону з Румунією, профілюють гравійне покриття з додаванням щебеневої суміші.

“Це той відрізок дороги Т-26-08, де у 2022 році був запланований капітальний ремонт. Впевнені, що українські військові переможуть російських окупантів і ми зможемо відновити масштабну відбудову дорожньої інфраструктури Чернівецької області. Так, як це робили до війни. Ми всі свої плани неодмінно реалізуємо!” – обіцяють дорожники.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.