Новини

У Чернівцях оголосили конкурс на кращий проєкт благоустрою парку «Жовтневий»: переможець отримає 70 тис грн

У Чернівцях оголосили архітектурний бліцконкурс на кращу проєктну пропозицію благоустрою частини парку “Жовтневий”.

Про це йдеться на сайті Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Зокрема, йдеться про ділянку, обмежену вулицями Комарова, Південно-Кільцевою, Воробкевича, а також Парковим проїздом. Переможці конкурсу отримають премії у розмірі від 30 до 70 тисяч гривень.

Завдання для розробників проєктів – передбачити комплексне планування благоустрою південної частини парку Жовтневий, обмеженої вул. В. Комарова – вул. Південно-Кільцевою – вул. С. Воробкевича – проїздом Парковим, створити зручні комунікаційні зв’язки між уже існуючими та запропонованими функціональними зонами парку.

Замовник та організатор конкурсу – департамент урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради.

Конкурс триватиме 2 місяці.

Час, відведений на реєстрацію учасників та проєктування – 1,5 місяці (з 24 квітня по 8 червня).
Далі протягом 2 тижнів журі підбиватиме підсумки.

Час, відведений на організацію роботи журі та підбиття підсумків – 2 тижні, з дати закінчення встановленого терміну подачі конкурсних робіт (з 08 по 24 червня).

У конкурсі можуть взяти участь архітектори, ландшафтні дизайнери, колективи авторів, що мають відповідну освіту. Автор для виконання конкурсного проєкту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

Заявка на участь у конкурсі подається поштою на адресу департаменту урбаністики та архітектури міської ради: 58008, м. Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А або на електронну пошту umadmbk@gmail.com

Розміри премій: перша премія – 70 тисяч гривень; друга премія – 50 тисяч гривень; третя премія – 30 тисяч гривень.

Заступник голови громадської організації “Буковинська агенція регіонального розвитку” Богдан Старик на своїй фб-сторінці охарактеризував ділянку парку, для якої передбачають конкурсні проєкти, так:

“Під проєктування потрапляє частина парку, яка ще не зіпсована МАФами, непривабливими дитячими майданчика та іншими небажаними елементами. Але є приємний сюрприз у вигляді рельєфу та озера. Знаю, що з таким “гратися” люблять)”, – написав Богдан Старик.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.