Новини

«Окупанти, на вас чекає пекло»: на Херсонщині захисники розгромили ворожу техніку – фото

На Херсонщині знову палала ворожа техніка – “допомогли” їй у цьому українські військові 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

Про це йдеться на фб-сторінці захисників.

Зазначається, що розрахунок ПТРК “Корсар” 28 омбр знищив трьох російських “Тигрів” та одну БМП-3. Залишки піхоти противника також ліквідували.

“Поки їхні бронемашини палали, екіпаж ще намагався рятуватись втечею, але шансів вижити в них вже не було. Колона російської техніки: один БМП-3 та три броньовані автомобілі “Тигр” рушили з тимчасово окупованого села в бік наших військ. Прорив, розвідка, боєм чи просто заблукали – наші розбирати не стали. Військові підпустили рашистів ближче, настільки близько, аби в найбільш відповідний момент зробити кілька влучних пострілів. І от завдяки ловким рукам молодшого сержанта та старшого солдата й дітищу вітчизняних виробників “Корсар” – БМП та Тигри спалахнули чотирма яскравими смолоскипами”, – розповідають наші військові.

Рештки екіпажу, які вижили від ударів протитанкових ракет, ще спробували рятуватись із палаючої техніки і пустились навпростець.

“Але куди їм бігти серед степів українського півдня? Хіба що назустріч кулям наших захисників та вірну смерть, бо іншого їх тут не чекає. Окупанти – на вас чекає пекло, і не тільки на землі…” – попереджають українські бійці.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.