Новини

«Буде дуже неприємно»: Сабурову пообіцяли, що він пожалкує про свій жарт щодо вбитих українців

Стендап-комік із Казахстану Нурлан Сабуров, який днями “відзначився” недолугим жартом над українцями, дуже пожалкує про свій жарт, а двері цивілізованого світу відтепер для нього зачинені.

Про це заявив український журналіст, блогер Володимир Петров у шоу проєкту “Ісландія”, пише molbuk.ua

“До Сабурова вийшла українка в заплямованій кров’ю сукні. І він її запитав: “Ета мєсячниє?” Чотири охоронці виводили цю дівчину з залу. І я припустив, мені наснився такий віщий сон, що найближчим часом на одному зі своїх концертів Сабуров пожалкує про цей жарт. Реально пожалкує. Він – галімий чорт, який відповість за те, що сказав”, – пообіцяв журналіст.

Він додав, що Сабуров навіть не уявляє, на що здатні розгнівані українці, коли йдеться про образу їхньої гідності.

“Ми з певним розумінням і огидою ставилися до його мовчання, боягузтва. Але він дозволив собі сміятися над нашою трагедією, а за це потрібно відповідати. Сабуров навіть не уявляє, на що здатні наші громадяни заради того, щоби відстояти гідність і честь українців та українок”, – сказав Володимир Петров.

За його словами, скасування концерту в Чикаго – це мізерне покарання для Сабурова, це лише початок.

“Зараз відмінили концерт у Чикаго. Це ніщо порівняно з тим, що його чекає. Буде дуже неприємно, максимально неприємно. Сабурову тепер все своє життя буде дуже неприємно у всіх країнах світу. Єдине місце, де зможе виступати Сабуров, – це Росія. Нехай їздить там і смішить орків. Для Сабурова після його слів в’їзд у цивілізований світ зачинений, із чим ми цього покидька і вітаємо. І я гадаю, що обов’язково настане день, коли до нього прийде його донька в закривавленій сукні і він зможе з посмішкою її запитати: “Ета што, мєсячниє?” – зауважив Петров.

Нагадаємо, днями під час виступу Нурлана Сабурова у Сан-Франциско колишня чернівчанка, відома мисткиня, яка проживає у США Юлія Косівчук намагался піднятися на сцену у білій сукні з червоними плямами, що символізували закривавлену Україну. Проте жінку не допустили вийти на сцену, а Сабуров ще й пожартував: “Ета што, мєсячниє?” На його недолугий жарт публіка вибухнула реготом.

Згодом Юлія Косівчук опублікувала на своїй сторінці у фейсбук допис, у якому звернулася до Нурлана Сабурова.

“Ні, покидьку, це в мене на місячні, як ти недолуго перднув своїм ротом, це я – Україна! І поки ти тут заробляєш бабло, розважаючи кончених рабів, я стікаю кров‘ю! Після того, як я отака прорвалася на сцену, холопи продовжували ржати. Та мавпочка з тарілками у їхньому мозку невмируща. Лише кілька молодих людей вийшли з залу.

Клоун Нурлан Сабуров живе в Москві і там платить податки. Він не говорить про війну своїм багатотисячним підпіщикам, бо він за МІР. Вчора зал був повний. Квитки по 135$. Скільки ще куль вони куплять за ці гроші?! Мовчання — це злочин!”, – написала жінка.

Резонанс виявився дуже широким, і вже невдовзі стало відомо, що Сабуров поплатився за свій невдалий жарт скасованим концертом у Чикаго. А низка українських артистів висловила обурення комікові.

А смілива Юлія Косівчук отримала шалену підтримку українців, які заявили, що пишаються землячкою.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.