Новини

Від хімічної атаки росіян у Маріуполі постраждали вже 3 людини

Засновник та перший командир полку “Азов” Андрій Білецький стверджує, що від хімічної атаки росіян у Маріуполі постраждали вже 3 людини.

Про це у телеграм повідомив Андрій Білецький.

Ввечері 11 квітня росіяни завдали хімічного удару по Маріуполю. Білецький заявив, що вороги застосували заборонену зброю масового ураження по заводу “Азовсталь”, який буквально є фортецею українських бійців.

Саме “Азовсталь” є місцем дислокації полку “Азов”, який вже понад місяць боронить Маріуполь від російських загарбників.

За словами колишнього командира полку, 3 людей мають чітко виражені ознаки отруєння хімічними речовинами, але “без катастрофічних наслідків”.

“Навіть зброю масового ураження ці ідіоти не можуть використати повноцінно”, – заявив Білецький.

” ”

Він зауважив, що це говорить лише про боягузтво росіян.

Білецький додав, що використання такої негуманної та невибіркової зброї завжди говорить лише про відчай військового керівництва країн. Тож це означає, що росіяни не можуть захопити Маріуполь.

“Це говорить про те, що вони не можуть взяти українських захисників. І через це вони впадають у відчай і їм нічого не залишається, як тільки використовувати невибіркову заборонену зброю. Вони думають.що вони проявляють цим силу і слабкість. Щоб там не було, Україна переможе, Маріуполь переможе, Азов переможе” – сказав засновник полку “Азов”.
Нагадаємо, 11 квітня бійці полку “Азов” повідомили, що близько 21:00 в Маріуполі росіяни використали проти українських військових та цивільних жителів отруйну речовину невідомого походження.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.