Новини

Подоляк розповів, за яких умов Зеленський зустрінеться з Путіним

Радник голови ОП Михайло Подоляк заявляє, що президент Володимир Зеленський буде зустрічатися з президентом Росії Володимиром Путіним після того, як Україна переможе у великих битвах, в тому числі на Донбасі.

Про це повідомив Подоляк в ефірі телемарафону.

“Просто говорити, що через тиждень чи два ми зустрінемося на рівні президентів… Ні. Це буде відбуватись наступним чином. Україна вже готова до великих битв, Україна має перемогти в цих битвах, в тому числі на Донбасі, після цього Україна отримає більш суттєву переговорну позицію, з якої може диктувати певні умови. Після цього президенти будуть зустрічатись. Це може зайняти два тижні, може зайняти три”.

За словами Подоляка, Росія ще до кінця не зрозуміла, “що з Україною треба розмовляти на рівних, як мінімум, а як максимум треба чути Україну”.

“Я думаю, що вони це зрозуміють наступний тиждень-два, поки буде ця велика битва на Донбасі. Росія хоче там отримати якусь ситуативну перемогу. Вона її не отримає, безумовно, але вона хоче завдати нам якоїсь поразки. І після цього ми зможемо перейти дійсно до конкретних покрокових переговорів, з яких ми вийдемо з конкретною формулою безпеки для України”, – сказав Подоляк.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.