Новини

Одеський бізнесмен пожертвував будинком під Києвом задля знищення рашистів

Знищена позиція окупантів у приватному будинку (Фото:Андрій Ставніцер)

Одеський бізнесмен Ставніцер пожертвував будинком під Києвом заради знищення окупантів. Приватний будинок під Києвом уподобали російські військові для облаштування вогневої позиції. Побачивши це на камерах спостереження, господар передав координати будівлі ЗСУ, які нанесли удар по окупантам.

Про це розповів сам власник будинку, співвласник і директор порту ТІС, Андрій Ставніцер.

Його помешкання сподобалось росіянам як зручна позиція для нанесення ракетних ударів по Києву. Проте використати будівлю як прикриття вони не встигли: господар звернув увагу на зображення зі встановлених у споруді веб-камер.

“Ти дивишся у веб-камеру свого дому, а там у дворі російські військові розгортають 12 одиниць бойової техніки, включаючи РСЗО, Торнадо-Г та гради. Твій дім збудовано так, що він працює ідеальним укриттям, звідти дуже зручно гатити по Києву. За тим вони й приїхали”, — розповів Андрій Ставніцер.

Він повідомив точні координати свого помешкання Збройним силам України. Завдяки цьому українські воїни нанесли точний удар по позиціях ворога, попередивши можливі обстріли.

Будинок бізнесмена теж постраждав від удару ЗСУ, проте він про свою втрату не шкодує. За його словами, і дім, і країну ми відбудуємо, а зараз найголовніше — врятувати стільки життів, скільки можливо.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.