Новини

Підкріпив слова власним прикладом: на Буковині щеплення від коронавірусу зробив молодий священник

Відомі буковинці продовжують на власному прикладі демонструвати, що вакцинуватися від COVID-19 – безпечно. Сьогодні, 12 березня, це зробили журналісти, письменник, держслужбовці та священник.

Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

12 березня щеплення зробили знані журналісти Геннадій та Лариса Сергєєві, Олександр Білоус, Олександр Докієн, Марина Скінтей, оператор Олександр Губін, письменник Андрій Тужиков, священник Руслан Боровий, а також держслужбовці Іларій Мінтянський та Олександр Грегуцак.

“Вважаю, що вакцинація – це єдиний правильний шлях, аби подолати цю епідемію, яка вже рік нас не відпускає. Тому й наважився на процедуру. Організовано процес чудово. Мені виміряли температуру, сатурацію – все в нормі. Укол безболісний”, – розповів Олександр Докієн.

Як пояснив отець Руслан Боровий, для нього щеплення – це частина загального блага, бо вони допомагають формувати колективний імунітет.
“У спілкуванні зі своїми парафіянами завжди наголошую, що вакцинуючись, вони чинять спільну добродію. Радий, що мені вдалося підкріпити слова власним прикладом”, – зазначив священнослужитель.

Буковинців імунізували препаратом Oxford/AstraZeneca/Covishield. 12 березня в області працювали 6 мобільних бригад, щеплення зробили 410 жителям області.

Раніше повідомлялося, що на Буковині зростають темпи вакцинації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.