Новини

Поклав гроші у службове авто: на Буковині п’яний водій намагався підкупити поліцейських

На Буковині 59-річний водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував поліцейським сто доларів. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом підкупу правоохоронців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На Кіцманщині під час патрулювання території обслуговування співробітники управління патрульної поліції зупинили водія “Daewoo Lanos” за порушення Правил дорожнього руху.

Спілкуючись з 59-річним водієм, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Співробітники поліції запропонували йому пройти медичне освідування на стан сп’яніння. Після чого, водій намагався дати поліцейським 100 доларів США, щоб уникнути адміністративної відповідальності.

Правоохоронці попередили чоловіка, що таке правопорушення передбачає кримінальну відповідальність. На зауваження кермувальник не відреагував і поклав запропоновані кошти у службове авто.

Екіпаж одразу викликав на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції для документування кримінального правопорушення.

Слідчі поліції вже повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального Кодексу України. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.