Новини

Заступник керівника ЧТУ звільнився з посади

Заступник керівника Чернівецького тролейбусного управління з питань економічного розвитку Сергій Андрущак звільнився з посади.

Про це він повідомив у своєму Facebook, пише molbuk.ua

У своєму дописі Андрущак подякував працівникам ЧТУ за гарну роботу.

“Дякую колективу тролейбусників за гарний трудовий та життєвий досвід. Розуміння проблем та любов до громадського електротранспорту тепер на все життя. Знаю, що наші тролейбусники вміють працювати у найважчих умовах і завжди готові вийти на маршрут.

Особливо вдячний багаторічним працівникам ЧТУ та колегам, які навчали новій справі та разом намагалися роботу електротранспорту в Чернівцях зробити більш сучасною і комфортною для містян.

Тим, хто залишається на тролейбусній вахті – менше заявок, більше вдячних пасажирів та запчастин “як на небі зірочок”, – написав уже екс-заступник керівника ЧТУ.

Про причини такого рішення та наступне місце роботи Сергій Андрущак нічого не повідомив, лише додав:
“А усім нам, хто йде іншим шляхом, – сміливо вперед до нових звершень”.

Що відомо про Сергія Андрущака:

Народився 29 червня 1990 в смт. Кельменці Чернівецької області. Освіта вища, менеджмент організацій, магістр (Чернівецький торгово-економічний інститут КНТЕУ). Пройшов навчання у школі урбаністики СANactions.

Трудова діяльність

У 2011 – 2016 роках працював адміністратором ТОВ “Бізнес-центр “Буковина”, логістом ТОВ “ЄГТ ЕКСПРЕС УКРАЇНА”.

З 2016 року – службовець місцевого самоврядування. Працював провідним спеціалістом з розробки проектів відділу економічного розвитку громади міської ради, радником Чернівецького міського голови, начальником відділу міжнародних відносин міської ради.

У 2021 році був призначений на посаду заступника керівника ЧТУ з економічних питань.

Громадська діяльність

Уповноважений міської ради з впровадження Інтегрованої Концепції розвитку міста Чернівці до 2030 року, організатор та активний учасник проекту “Майстерня міста”, інших урбаністичних, волонтерських заходів у місті Чернівці.

Політична діяльність

Позапартійний.

Балотувався у депутати Чернівецької міської ради від політичної партії “Пропозиція” на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.
” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.