Новини

Разом – сильніші: «Контінентал» підтримує країну

Захисники України, які зараз боронять державу, потребують допомоги тилу. Українці мобілізують сили та кошти, щоб підтримати наших воїнів. Не залишився осторонь і “Контінентал”. По всьому світу Компанія шукає одяг, взуття, термобілизну, спальні мішки, аптечки, тепловізори, біноклі та доправляє вантажі на передову. Діти співробітників вирішили підтримати військових та подякувати за мужність. Їхні патріотичні малюнки з надією на мир та спокій передають воїнам, щоб вкотре нагадати: у тилу маленькі українці як ніхто мріють про мирну Україну та вірять у перемогу.

Одним із найпоширеніших запитів до “Контінентал” залишається пальне. Компанія активно допомагає із забезпеченням паливно-мастильних матеріалів, на що наразі виділила 1,8 млн грн. Ще однією актуальною потребою захисників України є транспорт, тож Компанія передала зі свого автопарку 20 машин: 13 вантажних, 4 легковики та 3 автобуси. Крім того, агрохолдинг надав акумулятори, прожектори, автомобільні шини та дефіцитні сьогодні електрогенератори.

Через активні бойові дії велика кількість українців була змушена покинути свої домівки. Частина з них знайшла прихисток у гуртожитках Компанії. Також чимало громад, де “Контінентал” обробляє землі, стали осередками допомоги переселеним українцям. Тут розселяють людей, організовують харчування, збори гуманітарних вантажів. Зараз люди як ніколи об’єдналися у міцну сталь, яка стала щитом для самих українців та наших захисників. Щоб підтримати громади, “Контінентал” фінансує закупівлю продуктів харчування, медикаментів та відповідає на інші запити. Адже разом – ми сильніші!

Кілька років тому за підтримки Компанії “Контінентал Фармерз Груп” на Буковині було створено швейний кооператив. Виробництво активізувалося з початком бойових дій у країні: нещодавно там відшили перших 140 синьо-жовтих стягів, які вже передали в різні куточки нашої країни. Після прапорів узялися до пошиття постільної білизни для переселенців. Для цього в цех уже придбали 700 метрів тканини, ниток та інших додаткових матеріалів. Окрім того, шитимуть флісові пледи, які теж передаватимуть тим, хто потребує.

Сьогодні український бізнес балансує між роботою та волонтерством. І це вкотре свідчить про вміння об’єднуватися у найскладніші часи. Компанія “Контінентал” з перших днів війни не зупиняла операційну діяльність, щоб вчасно посіяти хліб для українців. Водночас вона продовжує допомагати країні вистояти на спільному шляху до перемоги.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.