Новини

У районі Волновахи та Авдіївки був відбитий наступ окупантів: спроби оточити сили ООС тривають

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що російські війська надалі намагаються оточити українських військових у зоні ООС на Донбасі, проте фронт тримається.

Про це він сказав у відеозверненні 2 квітня.

“Головна інтрига в нас, як завжди, це схід України, де противник продовжує намагатися оточити угруповання наших військ в зоні ООС – від Ізюму на південь і від Волновахи на північ. Знаємо про це. Керівництво держави воєнне і політичне знають. Зосереджуємо відповідно наші зусилля на відбиття цієї загрози. Фронт тримається”, – розповів Арестович.

“Вчора на південному фасі в районі Волновахи противник спробував розпочати наступ, але він був відбитий. Так само він намагається тиснути з фронту – район Авдіївки, Ясинувата і так далі. Також зупинений, відбитий з великими втратами”, – зазначив радник голови ОП.

“Щодо Ізюму, він (ворог – ред.) зосереджувався, але прикрі події, які чомусь сталися на півночі, північніше від Харкова, загальмували ці їхні спроби кудись наступати. Менше з тим, ми повинні позбутися ілюзій. Там ще очікуються важкі бої зі південь, за Маріуполь, за схід України”, – наголосив Арестович.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.