Новини

У Чернівцях на початку квітня синоптики ще прогнозують нічні морози

Сьогодні – 31 березня, останній день весни. Проте з настанням квітня на території області не потепліє, навпаки, температура повітря знизиться навіть до мінусових показників вночі. Також падатимуть дощі.

Таку погоду прогнозує сайт Синоптик, пише molbuk.ua

Зокрема, сьогодні, 31 березня, протягом усього дня у Чернівцях утримається хмарна погода. Удень і ввечері буде йти дощ. Температура повітря – від 5 до 17 градусів тепла.

1 квітня: з ранку до самого вечора у Чернівцях небо буде вкрите хмарами. Нічний сильний дощ вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора дощ відновиться. Температура – від 9 до 19 градусів.

Весь день 2 квітня у Чернівцях буде хмарним. Без опадів. Температура – 6-13 градусів тепла.

У неділю, 3 квітня, протягом усього дня у Чернівцях буде триматися хмарна погода. У першій половині дня очікується сильний дощ, який після обіду почне стихати, а ввечері йому на зміну прийде дрібний сніг. Температура – 1-4 градуси тепла.

Ще більше похолоднішає у понеділок, 4 квітня. Вранці хмар у Чернівцях не буде – вони з’являться у другій половині дня, але ввечері погода знову буде ясною. Без опадів. Вночі – мінус 2, вдень – плюс 6.

У вівторок, 5 квітня, у Чернівцях протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Вночі – мінус 4, вдень – плюс 13 градусів тепла.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.