Новини

Намети по 500 метрів: у центрі Чернівців триває будівництво європейського гуманітарного штабу

У Чернівцях на Соборній площі триває зведенням гуманітарного центру від європейської благодійної організації.

На площі вже впродовж двох тижнів відбуваються будівельні роботи, пише molbuk.ua.

Будівництво здійснюють іноземні будівельники.

Гуманітарний центр зводить європейська благодійна організація REMAR S.O.S, яка працює в надзвичайних ситуаціях. Вони надають гуманітарну допомогу, орієнтовану на покриття основних потреб, постраждалих від катастроф. Зараз працюють в Україні.

Благодійна організація звела два величезних намети на Соборній площі в Чернівцях. Закінчують монтувати третій. Цей об’єкт займе понад тисячу квадратних метрів.

“Ми вже склали першу частину, а зараз робимо другу. Обидва намети будуть по 500 метрів. В середині плануємо зробити соціальну їдальню, пункт видачі одягу та медичний центр”, – каже один з будівельників пан Денис.

Благодійна організація планує створити пункт допомоги внутрішнім переселенцям та людям, які зупинилися в Чернівцях на декілька днів, щоб перепочити і продовжити свій шлях за кордон.

“Робимо польову кухню, щоб можна було обслуговувати велику кількість людей. Плануємо готувати близько тисячі порцій на день, для переселенців та людей, які зупинились в Чернівцях на декілька днів”, – таку інформацію подає REMAR S.O.S на своєму офіційному сайті.

REMAR S.O.S закликає долучатися всіх, хто хоче співпрацювати, привертає увагу тих, хто вірить, що може допомогти і підтримати цей проект, за допомогою якого волонтери зможуть допомогти більшій кількості людей, які переживають цю критичну ситуацію.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.