Новини

Одні портянки та літр горілки: у СБУ розповіли, як виглядає портрет середньостатистичного російського військового

Згідно зі службовими записками полонених російських загарбників, вони місяцями ходять в одних і тих самих портянках, а обов’язковий елемент їх “раціону харчування” — літр горілки, повідомляє СБУ.

“Хочете розуміти середньостатистичний портрет російського загарбника? Він здебільшого має лише шкільну освіту, ходить в одних портянках три місяці підряд, а обов’язковий елемент його “раціону харчування” – літр водки. Це не жарт і не перебільшення. Саме такі дані містяться в службових записках полоненних російських загарбників, які знаходяться в розпоряджені СБУ”, – заявили в СБУ.

У відомстві заявили, що офіцери російської армії ведуть портрет особового складу, і тут нічого дивного немає, якби не розуміння, як вони це роблять.

“Наприклад, графа про походження, в ній досі, як у часи столітньої давності вказують пункти “из рабочих, из крестьян”, — повідомили у СБУ.

За даними відомства, путінські військові так люблять пиячити, що один літр горілки прописаний серед норм раціону харчування.

“Є там також і медовуха, і навіть антифриз. Щоб російські загарбники не померли від випитого антифризу, який на запах нагадує їхню улюблену водку, вони проходять проходять спеціальний інструктаж, і підписують, що знають, що антифриз – це яд”, — заявили в СБУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.