Новини

«Між молотом і ковадлом»: мер Дніпра розповів, де зараз олігарх Коломойський

Фото ілюстративне

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що Ігор Коломойський знаходиться в місті, але він не знає, чи допомагає бізнесмен воювати проти Росії.

Про це він розповів у інтерв’ю Радіо НВ.

“Я в синагогу не ходжу, бо православна людина, але востаннє розповідали мої знайомі, що бачили його в синагозі. <…> Він у Дніпрі. Щодо ступеня його допомоги чи участі, я не знаю. Може, він десь допомагає за іншими напрямками. Я сподіваюся, що він це робить. Може, він має контакти з ЗСУ, теробороною. Він людина велика, має великі можливості. У штабі оборони області його не видно, хоча він перебуває в Дніпрі. Навіть за це йому треба сказати не те, що слова подяки, але… Розумієте, він міг би зараз сидіти в Буковелі, але він сидить у Дніпрі, на відміну від багатьох шанованих та авторитетних міських товаришів, які 24 [лютого] сіли в машини та втекли навіть не на Західну Україну, а за кордон”, — заявив Філатов.

Водночас мер Дніпра не знає, чому за 26 днів війни Коломойський не робив публічних заяв про вторгнення:

“Бог йому суддя. Він знаходиться між молотом і ковадлом — його не люблять ні на сході, ні на заході. Я вважаю, він просто причаївся і дивиться, як розвиватимуться події”.

14 березня американський журнал Forbes оновив глобальний рейтинг мільярдерів. Серед них семеро українців, зокрема й Ігор Коломойський.

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі Радіо Свобода заявив, що переважна частина вітчизняних олігархів перебуває в Україні, зокрема, Рінат Ахметов та Ігор Коломойський.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.