Новини

Полтавські мисливці забрали в росіян десять танків і передали їх ЗСУ

У Полтавській області на кордоні з Сумщиною йдуть зіткнення з російськими військами. Після боїв з українськими військовими і бійцями тероборони росіяни намагаються втекти, та їх виловлюють місцеві мисливці. Трофейну техніку вони передають ЗСУ.

Про це повідомляє Полтавська обласна військова організація.

“На півночі області відбуваються бої з російськими окупантами, мова про охтирський напрямок. Крім того, продовжується так зване „гадяцьке сафарі“ — мисливці вже не тільки з рушницями „полюють“, а й відібрали в окупантів кулемети й автомати, а також понад 10 танків та іншу техніку. Вона передана Збройним силам України, відремонтована й уже працює на нашу армію”, — розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Також він розповів, що до сил територіальної оборони приєдналося вже більше 15 тисяч громадян.

19 березня у Генштабі ЗСУ зазначили, що військове керівництво Росії намагається відновити боєздатність підрозділів та планує перекинути на територію України деякі підрозділи 102-ї російської військової бази з Вірменії. Також повідомляється, що деякі російські військові відмовляються брати участь у бойових діях після зіткнень із українськими захисниками.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.