Новини

Побігла зустрічати батька і не повернулася: розшукують 7-річну дівчинку

7-річна дівчинка зникла у Херсонській області із двора у селі Щасливе. У неділю ввечері мати помітила, що дитини, яка гралася на подвір’ї, немає. Спочатку батьки шукали доньку самотужки, потім звернулись до поліції. До пошуків залучили кінологів на волонтерів.

Про це йдеться в ТСН, пише molbuk.ua

Пошуки ще тривають, жодних результатів поки немає. Хоча довкола села зараз дуже багато людей. На допомогу поліції долучилися десятки волонтерів з різних міст, місцеві жителі. У поліції кажуть – перевірили усе село, опитали мешканців, прочісують поля і лісосмуги. До пошуків залучали службових собак, але результату це поки що не дало.

“До 200 співробітників поліції з нацгвардійцями, та велика кількість, зараз не скажу, волонтерів та інших небайдужих громадян”, – кажуть у поліції.
Місцеві жителі розповідають, що востаннє дівчинку бачили увечері 7 березня на автобусній зупинці. Діти, що гралися з нею, розповіли, що Марійка дуже хотіла зустріти тата з роботи, бо чекала від нього подарунка до 8 Березня. Тому і бігала на автобусну зупинку, що неподалік будинку. І селяни вважають, що дитину могли викрасти саме на зупинці.

“З батьками були відносини нормальні, з дітками також. Навіть немає причини, щоб вона могла десь втекти. На мою думку – це могли дитину вивезти з села”, – каже тітка зниклої Лариса Шаруділова.

У поліції просять водіїв, що увечері 7 березня проїжджали повз село Щасливе Олешківського району, переглянути свої відеореєстратори, можливо там буде цінна інформація. А також просять усіх роздивитися фото Марійки Борисової. Зростом дівчинка метр десять. Була одягнена у чорну курточку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.