Новини

Російські солдати масово відмовляються від «відряджень в Україну» – Генштаб

У росії фіксуються випадки масової відмови російських солдатів від “відряджень в Україну”.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ станом на 24.00 13 березня, оприлюдненій у Фейсбуці.

“Фіксуються випадки масової відмови російських військовослужбовців від “відряджень в Україну” для участі в бойових діях, незважаючи на обіцянки щодо надання статусу “ветерана війни”, додаткових добових виплат та підвищеного посадового окладу”, – зазначають у Генштабі.

Як повідомляється, російські окупаційні війська продовжують наступальну операцію, намагаються закріпитися на захоплених позиціях та зберегти темпи наступу на визначених напрямках.

Для нарощування угруповань у Поліському, Таврійському та Південнобузькому операційних районах противник здійснює формування та переміщення стратегічних резервів до українських кордонів.

У Генштабі наголосили, що окупанти, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, продовжують знищення стаціонарних об’єктів військової та цивільної інфраструктури на території України. Зокрема, 13 березня завдано ракетних ударів по об’єктах в населених пунктах Умань, Івано-Франківськ, Старичі із застосуванням літаків стратегічної авіації.

Крім того, російська армія продовжує пуски ОТКР “Іскандер” з території білорусі. На Волинському напрямку противник проводив демонстраційні дії підрозділами зі складу збройних сил білорусі вздовж державного кордону України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.