Новини

У Чернівецькій ОВА пояснили, чому сигнал «повітряної тривоги» минулої ночі був найдовшим із усіх

У Чернівецькій ОВА пояснили, чому останнє повідомлення про повітряну тривогу, яке пролунало вранці на Буковині, було найдовшим з усіх.

Про це розповів у відеозверненні начальник управління цивільного захисту населення Чернівецької військової адміністрації Олексій Гайдай, пише molbuk.ua

“Останнє повідомлення про повітряну тривогу на Буковині було найдовшим за тривалістю. Це зумовлено тим, що повітряні тривоги були по всій території України. Наголошуємо, що ніхто нікого зайвий раз не буде інформувати про повітряну тривогу без відповідних бойових наказів органів держави. Чернівецька обласна військова адміністрація чітко дотримується вказівок щодо надання сигналів повітряної тривоги, їх вчасно повідомляють населенню”, – запевнив Олексій Гайдай.

Він додав, що на Буковині щодня працюють над удосконаленням систем оповіщення. Збільшується і кількість засобів мовлення.
Зокрема, наразі є 41 сирена, яка здійснює оповіщення населення у Чернівцях.

“Кожен орган місцевого самоврядування нарощує кількість сирен, вживає додаткових заходів по закупці, розстановці у місцях найбільшого скупчення людей та доведення сигналів “повітряна тривога” до населення. Ми дбаємо про вашу безпеку, збільшуємо можливості для оповіщення. Просимо неухильно дотримуватися сигналів “повітряна тривога””, – наголосив чиновник.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.