Новини

На Буковині перевірили пів тисячі осіб на причетність до диверсійної діяльності, – СБУ

Із початку березня співробітники СБУ здійснили близько 500 перевірок осіб щодо їх причетності до диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомила речниця СБУ в Чернівецькій області Леся Федоренко, пише molbuk.ua

“Спокій буковинців – це результат цілодобової, напруженої праці наших оперативників у взаємодії із ЗСУ та іншими правоохоронними органами і силовими структурами. Робота триває, поглиблені перевірки тривають, тривають різні оперативні заходи, деталі яких ми просто не можемо озвучувати, тому що це тривала робота і вимагає багато часу”, – зазначає речниця СБУ.
Співробітники СБУ забезпечують охорону важливих об’єктів критичної інфраструктури, вони здійснюють пошук ворожих диверсійно-розвідувальних груп, а також проводять перевірки осіб щодо їхньої причетності до ДРГ.

“За останній тиждень ми виявили 30 телеграм-каналів і близько 10 ютуб-каналів, які використовувалися для збору і передачі ворогу місць розташування і пересування ЗСУ. Більшість із них уже заблоковані”, – додала Леся Федоренко.

Із 26 лютого запрацював ще один телефон гарячої лінії управління СБУ у Чернівецькій області. Наразі вже поступило близько 300 дзвінків і 200 повідомлень.

“Ворог поширює безліч фейків, аби дестабілізувати ситуацію в Україні. Зберігайте спокій і не піддавайтеся на провокації”, – наголошує речниця СБУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.