Новини

Осачук запевнив, що на Буковині знайдеться прихисток для кожного переселенця – відео

Голова Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук запевнив, що Буковина зможе прихистити ще значну кількість вимушених переселенців і для кожного знайдеться місце.

Про це Осачук сказав у своєму вечірньому відеозверненні 8 березня, пише molbuk.ua

Посадовець додав, що лише за офіційними даними центру допомоги біженцям Буковина прихистила понад 30 тисяч біженців.

“У Чернівецькій області сформовані надзвичайно боєздатні бригади, батальйони, полки, усі вони проходять зараз бойове здагодження. У цей час ми приймаємо велику кількість мирних українців із областей, які уже знаходяться під обстрілами ворога. Лише через офіційну реєстрацію нашого центру допомоги біженцям ми прийняли більше 30 тисяч українців у Чернівецькій області. Допомагаємо всім, хто потребує такого захисту і спроможні допомогти також ще великій кількості людей”, – запевнив Осачук.

Чиновник також пообіцяв, що тих, кому доведеться поселитися у помешкання без особливих зручностей, буковинці “зігріють теплом своїх душ”.

“Безперечно, що комфортні одно- і двомісні номери в готелях давно закінчилися. Але не закінчилася наша буковинська гостинність, щирість і наше співчуття до того, хто потребує сьогодні підтримки. Тому запевняю вас, що для кожного знайдеться місце. Якщо тимчасово прийдеться прихиститися у пристосованих приміщеннях – ми зробимо ваше перебування там максимально комфортним і зігріємо вас не тільки опалюванням у приміщенні, але, найголовніше, теплом наших душ”, – пообіцяв очільник області.

Раніше Чернівецький міський голова повідомив, що Чернівці зможуть прихистити ще до 10 тисяч біженців. Також міський голова закликав чернівчан не наживатися на переселенцях і попросив повідомляти про тих, хто дере гроші за оренду житла.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.