Новини

Безпекова ситуація на території Чернівецької області повністю контрольована, – поліція

Наразі безпекова ситуація на території Чернівецької області повністю контрольована. Цілодобово співробітники поліції самовіддано несуть службу, роблячи все можливе, щоб не допустити ворога на буковинську землю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

У перший же день російського вторгнення на в’їздах до Чернівецької області виставили блокпости, де несуть службу поліцейські, нацгвардійці та представники територіальної оборони. Також під посиленою охороною наразі перебувають об’єкти критичної інфраструктури.

На дорогах і вулицях населених пунктів Буковини працюють додаткові патрулі поліції. Зусилля правоохоронців спрямовані на виявлення підозрілих осіб, протидію диверсійній діяльності, недопущення провокацій та боротьбу з поширенням інформації, що може зашкодити інтересам суспільства і держави.

Окрім цього, поліцейські надають допомогу волонтерам, вимушеним переселенцям і проводять роз’яснювальну роботу з населенням щодо вимог воєнного стану та порядку дій у випадку надзвичайної ситуації.

Для зручності буковинців і гостей краю в поліції Чернівецької області працює додатковий контактний номер для звернень.
Повідомити про правопорушення або надати інформацію, яка допоможе в боротьбі зі збройною агресією РФ, тепер можна не тільки на спецлінію 102, а ще й за номером (067) 312-85-24.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.