Новини

Повний зал людей: які заклади на Буковині порушували карантин – відео

У Чернівецькій області відбуваються рейди щодо перевірок дотримання протиепідемічних обмежень суб’єктами господарювання. На деякі заклади складено протоколів про порушення санітарних норм.

Про це повідомляє головне управління Держпродсподивслужби у Чернівецькій області.

Протягом 6 на території області фахівці головного управління Держпродсподивслужби у Чернівецькій області провели 179 перевірок дотримання протиепідемічних обмежень суб’єктами господарювання.

За результатами перевірок порушення дотримання карантинних обмежень встановлені на 36 об’єктах, за результатами виявлених порушень складено 8 протоколів про порушення санітарних норм та надано 50 рекомендацій.
Всього перевірено 61 заклад з торгівлі харчовими продуктами, в 25 виявлені порушення дотримання карантинних обмежень, складено 3 протоколи та надано 22 рекомендації.

Всього було охоплено перевірками 80 закладів громадського харчування.

Мобільними групами було зафіксовано, що заклади громадського харчування “Даль Форно” (с.Чагор Глибоцький р-н), “Білий дім” (с.Остриця Новоселицький р-н) та “Winston Hall” (м.Чернівці) працювали з порушенням карантинних вимог зазначених у постанові КМУ від 17.02.2021 №104, а саме в закладах перебували відвідувачі, що категорично заборонено в умовах перебування в “червоній зоні” епідемічної небезпеки.

За результатами виявлених порушень складено 3 протоколи про порушення санітарних норм та вжиті заходи щодо припинення їх роботи.

Також перевірками було охоплено 29 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 2 перукарні та 2 спортивні клуби. На момент перевірки працювали тільки перукарні та 1 магазин з дозволеною групою товарів.

Робота в даному напрямку продовжується.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.