Новини

Зник сигнал, але встояла: росіяни завдали авіаудару по Харківській телевежі

Російська авіація 2 березня завдала удару по Харківській телевежі на Павловому Полі. Вежа вистояла, але через пошкодження обладнання зник цифровий сигнал T2 у Харківській області.

За інформацією голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії, окупанти скинули в районі вежі дві бомби.

“Після атаки на Харківську телевежу зникло місцеве мовлення T2 по всій області. Включно із Суспільне Харків. Тварини скинули дві бомби”, — написав Чорнотицький у Facebook.

Як повідомляє Суспільне, вежу атакували о 12:55, і вона вистояла. Персонал евакуювали. Інформації про загиблих та поранених немає.

Голова Харківської військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов нагадав, що вежу в Харкові росіяни атакували після удару по Київській телевежі. Він пояснив, що атака на об’єкти інформаційної інфраструктури — це підготовка до інформаційно-психологічної спецоперації, спрямованої на деморалізацію українців.

“Є спроби запустити інформаційну кампанію, спрямовану на дискредитацію Збройних сил України, захист територіальної цілісності. Ворог намагається дезінформувати, транслювати фейки та здійснювати провокації”, — написав Синегубов у Telegram .

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.