Новини

Україна має виграти цю війну: що відомо про пенсіонера з Буковини, який перерахував рекордну суму на ЗСУ

Микола Григорович, який перерахував на підтримку Української Армії власних 100000 грн і 10 000 ₴ є доволі активним мешканцем Новодністровська.

Про це розповіла міська голова міста Новодністровськ Наталія Цимбалюк кореспондентці molbuk.ua у коментарі.

“Микола Григорович, ветеран праці. Свого часу він працював на будові: будували енергетику, місто. Він живе сам, раніше була дружина є донька, але так склалися обставини, що вони не спілкуються. Словом одинокий чоловік. Микола Григорович доволі активний. Постійно приходить до нас у міську раду, дає свої поради, як робити краще. Дуже любить писати листи на Офіс президента, навіть Путіну писав, – жартує пані Наталя.

“Завжди у нього своє бачення на ситуацію і завжди знає, як зробити краще. Виглядає дуже по-скромному. Ми не одноразово казали: “Діду, давайте ми вам штани нові купимо”. А він нам: “Нічого мені не потрібно, мене все влаштовує, там позамітаю, там поприбираю, там зварю борщ. Дівчата, ви не знаєте скільки у мене грошей є, ви ще і не бачили скільки”. Ми і не приділяли йому особливу увагу. В один момент дід приходить до міської ради і каже: “Якщо така справа, якщо той Путін мене не чує, то я зараз дам на армію грошей і Україна має виграти цю війну!” Ці всі гроші, що він наскладав були на депозиті в “Ощад банку”. Пішов у банк і перерахував кошти. Нам у міську раду приніс квитанції. Пишаюся нашим Миколою Григоровичем! – каже Наталія Цимбалюк.

На питання звідки у пенсіонера така велика сума пані Наталя відповіла:

-Це така категорія людей, ще старої “закалки”. Протягом всього життя економив на всьому.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.