Новини

Черги біженців зменшуються: ситуація на кордоні з Румунією та іншими країнами ЄС

Зокрема, станом на 03.00 другого березня перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України найбільші черги перед такими пунктами пропуску:

До Польщі:
пп “Ягодин” (150 легкових автомобілів, пішоходів немає), “Рава-Руська (210 авто), “Смільниця” (400 авто), “Шегині” – 700 авто, 130 пішоходів.

До Словаччини:
“Малий Березний” – 200 авто, 50 пішоходів, “Ужгород” – 600 авто, 0 пішоходів.

До Румунії:
“Порубне” – 320 авто, 20 пішоходів.

“Для якомога швидшого перетину кордону радимо громадянам обирати менш завантажені пункти пропуску, інформацію про які отримувати зі сторінки Західного регіонального управління”, – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Нагадаємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Перевірки та пропускні операції максимально спрощені, мінімізовано перелік документів, які необхідно мати з собою при виїзді з країни. Прикордонники і митники суміжних країн також максимально спростили пропуск на свою територію.

“Закликаємо! Не пропонуйте прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону! Вам відмовлять, проінформують поліцію (будете мати проблеми із законом), а потім доставлять до військкомату. Крім того, дії тих, хто намагається “вирішити питання”, відволікають охоронців кордону від виконання безпосередніх обов’язків”, – наголошують у відомстві.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.