Новини

“Плати карткою”: в ОП закликали українців платити безготівково

В Офісі Президента закликали українців розраховуватися по можливості банківськими картами, а не готівкою, оскільки зараз складно перевозити готівку по країні.

Про це написав у Facebook заступник керівника ВП Ростислав Шурма.

“Шановні українці! Розраховуйтеся, де можливо, банківськими картами, не готівкою! Сьогодні готівку складно перевозити по країні. Банківська система України працює, і так буде надалі. Зменшіть ризики для себе, магазинів та інкасаторів. Зроби свій внесок у перемогу. Плати карткою. Все буде Україна!”- зазначив він.

Голова Національного Банку України у Facebook закликає операторів торгівельних мереж та заправних станцій не відмовляти у прийнятті безготівкової оплати.

“Також закликаю операторів торгівельних мереж та заправних станцій – не допускати жодних відмов у прийнятті безготівкової оплати. Не приймати платіжні картки зараз – це щонайменше непатріотичний крок, якому немає жодного виправдання. Особливо сьогодні, коли Україна демонструє світові безпрецедентний приклад героїзму, мужності та єдності перед обличчям зла”, – йдеться в повідомленні.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.