Новини

У матері трьох дітей з Африки, яка живе у Чернівцях, завдяки добрим людям почало налагоджуватися життя

Уродженка Республіки Гана Феліція Бенхене уже десять років живе у Чернівцях. Тут отримала диплом медсестри та народила трьох дітей.
Про це йдеться у публікації .

Нещодавно писав про те, що жінка опинилася у складних життєвих обставинах. Вона залишилася сама, з серйозними проблемами зі здоров’ям, без грошей та з дітьми.

Опісля нашої публікації про цю ситуацію минуло кілька тижнів. Через деякі коментарі Феліція була в розпачі:

“Дехто мені радить, щоб я їхала назад до Африки. Але моя мама померла. А в нас такий звичай, що коли немає матері, то в тебе вже немає родини. І мені нікуди повертатися. Окрім того, усі мої діти народилися в Україні. Це їхня батьківщина, і іншої вони не знають…”, – писала Феліція кореспондентці molbuk.ua , зізнаючись, як їй боляче читати такі коментарі.

Проте зараз Феліція Бенхене щаслива: добрі люди надіслали їй грошей, на які вона змогла оплатити оренду помешкання. А також придбати роутер для онлайн-роботи з дому, щоби мати змогу доглядати за дітьми.

Феліція дуже вдячна усім, хто допоміг їй у скрутну хвилину та продовжує це робити.

“Хай Бог завжди відповідає на ваші молитви, і кожному, хто витратив на мене навіть 1 гривню, нехай ніколи не бракує нічого хорошого. Нехай Бог буде його помічником на чужині в ім’я Ісуса”, – написала втішена жінка.

Як допомогти:

Номер картки Феліції Бенхене:

4149499349153971

Також можна залишати речі для Феліції та її дітей у ДНЗ №45 (вул. Героїв Майдану, 85-А).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.